Helping The others Realize The Advantages Of کبد چرب گرید ۱
Helping The others Realize The Advantages Of کبد چرب گرید ۱
Blog Article
بسیاری از پزشکان، از بیماران مبتلا به کبد چرب میخواهند که در اولین اقدامات درمانی خود، سیگار را ترک کنند تا از پیشرفت بیماری جلوگیری شود.
کافی است یک قاشق غذاخوری سرکه سیب سرخ را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید و برای خوش طعم شدن میتوانید در صورت تمایل کمی عسل خام بیفزایید و آن را دو بار در روز قبل از وعدههای غذایی بنوشید و این روش را برای درمان کبد چرب چند ماه دنبال کنید.
با رعایت سبک زندگی سالم و انجام ورزش و تغذیه مناسب برگشت از این مرحله آسانتر از مراحل بعدی خواهد بود.
احساس گیجی، تورم پاها و شکم و ناتوانی جنسی از جمله علایم جدی این بیماری هستند.
مقاومت به انسولین در کبد باعث میشود که سطح قندخون بالا رفته و احتمال تجمع چربی در کبد افزایش پیدا کند.
۲ نوع بیماری کبدی چرب وجود دارد: الکل و غیر الکل. عامل اصلی کبد چرب ناشی از الکل، مصرف الکل بیش از حد است و درصورت مصرف الکل سلولهای کبد میمیرند.
در اکثر موارد، چاقی، اختلال در چربی خون و کم تحرکی از عوامل ابتلا به بیماری کبد چرب هستند، اما موارد دیگری مانند دیابت، مصرف مشروبات الکلی، تغذیهی ناسالم، مصرف برخی داروهای ضدتشنج و بیماریهای مزمن هم در بروز کبد چرب تأثیرگذار خواهند بود.
بیوپسی کبد بهترین روش برای تشخیص نوع و شدت بیماری کبد است. البته از این روش زمانی استفاده میشود که روشهای دیگر پاسخ قطعی در تشخیص بیماری نداده باشند. در بیوپسی کبد، پزشک با سوزن بخشی از بافت داخل کبد را جدا میکند.
فرد مبتلا به بیماری کبد چرب باید مصرف الکل را به طور کامل حذف کند.
شکر: به افزایش سطح قند خون کمک میکنند و میتوانند باعث افزایش چربی در کبد شوند. تولیدکنندگان اغلب به آب نبات، بستنی و نوشیدنیهای شیرین مانند نوشابه و آب میوه شکر اضافه میکنند.
خبر بد این است که کبد چرب گرید ۳ معمولاً مرحلهای است که بیماری کبدی علائم ظاهری بیشتری خواهد داشت. ناراحتی و حساسیت و درد شدید و همچنین احساس خستگی مداوم خواهید داشت. تورم زیاد کبد در این مرحله ممکن است با فشار به طحال، باعث تورم و درد در طحال هم بشود.
بیماری آلزایمر : هر یک رژیم غذایی مناسب برای کبد چرب آنچه باید درباره زوال عقل و نشانه ها و علائم آن بدانیم
کنترل استرس یکی از عواملی است که برای جلوگیری از حادتر شدن شرایط سندروم متابولیک توصیه میشود.
میوهها و سبزیجات : انواع توتها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیبزمینیهای شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجهفرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخودفرنگی، عدس چربیهای سالم: آجیل، دانهها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.